JUMALANPALVELUKSET
Su 3.3. klo 10 Perhekirkko ja laskiaissunnuntain ulkoilutapahtuma kirkonmäellä.

Su 10.3. klo 10 Messu, saarna Asko Matikka. Miestenpäivä srk-talolla.

lapset ja lapsiperheet

Pe 8.3. klo 18-20 Parisuhdeilta srk-talolla. Ruokaa, musiikkia, parisuhdeajatuksia. Lastenhoito järjestetty. Ilmoittautumiset viim. pe 1.3.: pasi.kilpelainen@evl.fi

PERHEKERHO

MLL:n perhekahvila ja Soinin seurakunnan perhekerho yhdistyivät syksyn ajaksi. Yhteistyö jatkuu keväällä samaan tapaan. Perhekerho vuoroviikoin

seurakuntatalon alakerrassa ja Nuopparilla (Liikekeskuksessa eli samassa rakennuksessa kuin kirjasto, pankki, apteekki jne., käynti kerhotiloihin takakautta). Tarjolla aina myös lounasta pientä maksua vastaan.

To 21.2. klo 10 Perhekahvila Nuopparilla. Lasten ensiapu. Lounas.

To 28.2. Ei perhekerhoa (talviloma).

PERHEKIRKKO

Seuraava perhejumalanpalvelus:

PYHÄKOULU

Kirjepyhäkoulu tuo pyhäkoulun kotiin.

Saatte noin kerran kuukaudessa paketin, jossa on materiaalit joka sunnuntaille pyhäkouluhetkiä varten. Materiaalit on suunniteltu käytettäväksi yhdessä aikuisen kanssa. Joka viikolle on valittu yksi Raamatun kertomus, siihen sopiva laulu, yhteistä pohdittavaa sekä pieni puuhatehtävä. Kertomukset löytyvät Lapsen Raamatusta, joita saa lainata seurakunnasta kotiin. Niitä on myös mahdollisuus ostaa omaksi 20 euron kappalehintaan.
Ensimmäisen paketin mukana saatte myös vinkkejä aikuiselle, joten mitään erityistaitoja ei tarvita. Pyhäkoulu sopii hyvin myös kummien ja isovanhempien kanssa pidettäväksi. Paketit ovat maksuttomia. Ensimmäinen kirjepaketti ilmestyy 3.2 perhekirkon yhteydessä!

Ilmoittaudu mukaan. Lähetä sähköpostilla osallistujien tiedot:
Lasten nimet. Osoite. Huoltajan nimi.
Osoitteeseen: piia.leppanen@evl.fi (tai 045-6526820).

Sunnuntaipyhäkoulu on toistaiseksi tauolla, koska syksyllä ei juurikaan ollut pyhäkoulussa kävijöitä.

DONKKIS

Kevätkauden Donkkikset srk-talolla klo 18-20.15: pe 8.2. ja pe 29.3.

PÄIVÄKERHOT

Päiväkerhot kokoontuvat tiistaisin srk-talon alakerrassa: Aamupäiväryhmä klo 9.00-11.30 ja iltapäiväryhmä klo 13.30-15.30. Päiväkerhot jatkuvat 15.1.2019.

partio

Soinin suopöllöt. Sudenpentulauma Tiikerit (s.2009-2010) ja seikkailijajoukkue Kyykäärmeet (s.2007-2008). Partiotoiminnasta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset, ryhmien toiminnan järjestämiseksi tarvitaan apua. Sitoutua saa vaikka koko vuodeksi, mutta vakituisten johtajien avustaminen, vaikka vain kerran vuodessa, olisi jo paljon. Ei osaamisvaatimuksia. Kyselyt Ilkka Aholle (050 3460199).

rippikoulu

Vuoden 2019 rippikouluun ilmoittautuminen (2004 syntyneet): Su 4.11.18 klo 10 jumalanpalvelus kirkossa, jonka jälkeen seurakuntatalolla aloitustilaisuus kirkkokahveineen ja ilmoittautuminen rippikouluun. Seurakunnan jäsenille (s. 2004) on lähetetty postitse kutsu rippikouluun lokakuussa. Tiedustelut: Kirkkoherra Pasi Kilpeläinen 040 547 5470, pasi.kilpelainen(at)evl.fi

NUORET

Ensi kesänä isoseksi lasten leireille ja riparille aikovien kokoontuminen su 27.1. alkaen klo 10 jumalanpalveluksella kirkossa, minkä jälkeen kevään suunnittelua sekä alustava keskustelu kesän isospaikoista.

Nuortenillat srk-talon alakerrassa klo 18: ke 20.2., pe 22.3., la 13.4. ja la 25.5.

Tiedustelut: kirkkoherra Pasi Kilpeläinen 040 547 5470, pasi.kilpelainen(at)evl.fi

musiikki

KUOROT

Huom. ke 27.2. ei kuoroja (talviloma).

Keskiviikkoisin klo 17 Lapsikuoro, klo 18 Kirkkokuoro.
Tiistaisin Gospelkuoron harjoitukset klo 18.

Tervetuloa uudetkin laulajat rohkeasti mukaan!

muuta

Ke 20.2. klo 9 Aamurukous srk-talolla.

To 21.2. klo 18 Sanan ja rukouksen ilta srk-talolla.
Pe 22.2. klo 10-12 Ohrapuuromyyjäiset srk-kodilla: osta omiin astioihin tai syö lounas, arpoja ja myyntipöytä, järjestää kirkonkylän diakoniakylätoimikunta.

Su 24.2. klo 14 Tupaseurat Ystäväntuvalla – syöpänaisen selviytymistarina, Marketta Widjeskog. Musiikissa Maija-Liisa Noppa. Kahvitarjoilu.

Ke 27.2. klo 9 Aamurukous srk-talolla.
To 28.2. klo 12 Päiväpiiri srk-kodilla.
Klo 18 Miestenilta srk-talolla.
Su 3.3. klo 10 Perhekirkko ja laskiaissunnuntain ulkoilutapahtuma kirkonmäellä.
Su 10.3. klo 10 Messu. Miestenpäivä srk-talolla.

Raamatunlukuhaaste 2 kevätkaudelle: Lue Raamatusta Psalmien kirja pe 24.5. mennessä.
Kaikkien lukuhaasteen tehneiden ja arvontalipukkeen palauttaneiden kesken arvotaan ikäryhmittäin palkintoja su 26.5. kirkkokahvien yhteydessä srk-talolla. Haastelaput ja palautuslaatikot srk-talolla ja kirjastossa. Huom. Kannattaa lukea, vaikka et haluaisi osallistua arvontaan.

SOININ SEURAKUNNAN HISTORIASTA KERTOVA KIRJA

"Risti ja rakkaus" on julkaistu 14.11.18. Kirjaa voi ostaa kirkkoherranvirastosta, seurakuntatalolla tilaisuuksien yhteydessä sekä Soinin kirjakaupasta. Kirjan hinta on 25 euroa. Kirjan voi myös tilata postitse lähetettäväksi, tilaukset: soini.srk@evl.fi (25 eur. + postituskulut).

Tulossa: Näytelmä Heikki Saaresta elokuussa 2019.

Kastettu

..

avioliittoon kuulutetaan

..

avioliittoon vihitty

Teppo Samuli Saari ja Emma Julia Lätäkönmäki.

kuolleet

Eila Kaarina Hanhimäki 77 v., Keijo Kalevi Rauhamäki 71 v.