Musiikkityö

Soinin seurakunnan musiikkityötä ovat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja eri tilaisuuksien musiikit sekä seurakunnan kuorot ja erilaiset konsertit. Näistä kaikista vastaa seurakunnan kanttori. Kun suunnittelette häitä, kannattaa musiikkiasioissa ottaa yhteyttä kanttoriin, jotta löytyisi kaikkia osapuolia tyydyttävät musiikit.

Kanttori ei pelkästään soita ja säestä laulua, vaan hän haluaa mielellään käyttää myös sinun kykyjäsi. Tällä tavoin saadaan musiikkiin vaihtelevuutta. Seurakunnan puitteissa toimii pari musiikkiryhmää, muutama yksinlaulaja sekä kolme kuoroa. Olet tervetullut kuoroihin koska tahansa. Seurakunnan kanttorina toimii Maarit Hosionaho, puh 040-1948366 tai 040-7373855.

Maarit on virkavapaalla. Virkavapaan aikana musiikkiin liittyvät yhteydenotot: khra Pasi Kilpeläinen 040 547 5470 tai pasi.kilpelainen(at)evl.fi

• Lapsikuoro

Lapsikuoro kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina keskiviikkoisin klo 17.15-18.00 seurakuntakodilla. Lapsikuoro esiintyy vuoden mittaan erilaisissa tilaisuuksissa sekä yleensä aina perhekirkoissa.

• Kirkkokuoro

Kirkkokuoro kokoontuu kevään ja syksyn toimintakausina keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 seurakuntakodilla. Kirkkokuoro esiintyy erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa kirkossa ja seurakuntakodilla. Kirkkokuoron laulajat ovat suhteellisen nuoria ja pirteitä. Se on tehnyt äänitteen vuoden 2014 lopussa.

Kirkkokuoro on tauolla. Kirkkokuoron harjoitukset jatkuvat syksyllä 2018.

Seurakunnan kuorot

Gospelkuoron harjoitukset alkoivat ti 16.1.2018. Kuoro harjoittelee loppukevään tiistaisin srk-talolla klo 18-19.30. Kaikki nuoret ja aikuiset tervetuloa laulamaan yhdessä. Aiempaa kuorolaulukokemusta ei tarvitse olla. Kuoroa ohjaa Ossi Mäki-Reini.

Kirkkokuoron äänite

Soinin kirkkokuoro on tehnyt äänitteen vuoden 2014 lopussa. Äänitettä saa Kanelista, Salesta, St 1:ltä, Ystäväntuvaltaᅠ ja kirkkoherranvirastosta 10 euron hintaan.