Musiikkityö

Soinin seurakunnan musiikkityötä ovat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja eri tilaisuuksien musiikit sekä seurakunnan kuorot ja erilaiset konsertit. Näistä kaikista vastaa seurakunnan kanttori. Kun suunnittelette häitä, kannattaa musiikkiasioissa ottaa yhteyttä kanttoriin, jotta löytyisi kaikkia osapuolia tyydyttävät musiikit.

Kanttori ei pelkästään soita ja säestä laulua, vaan hän haluaa mielellään käyttää myös sinun kykyjäsi. Tällä tavoin saadaan musiikkiin vaihtelevuutta. Seurakunnan puitteissa toimii pari musiikkiryhmää, muutama yksinlaulaja sekä kolme kuoroa. Olet tervetullut kuoroihin koska tahansa. Seurakunnan kanttorina toimii Maarit Hosionaho, puh 040 1948366 tai 040 7373855.

Seurakunnan kuorot

Kuorot jatkuvat kesän jälkeen:

Gospelkuoro tiistaisin klo 18-19.30 srk-talolla tai kirkossa, alkaen 4.9. kirkossa.

Kaikki nuoret ja aikuiset tervetuloa laulamaan ja soittamaan yhdessä. Aiempaa kuorolaulukokemusta ei tarvitse olla. Kuoroa ohjaa Ossi Mäki-Reini.

Tervetuloa myös uudet laulajat ja soittajat mukaan.

Kirkkokuoron äänite

Soinin kirkkokuoro on tehnyt äänitteen vuoden 2014 lopussa. Äänitettä saa Kanelista, Salesta, St 1:ltä, Ystäväntuvalta ja kirkkoherranvirastosta 10 euron hintaan.